Alunan zikir indah

Di Bawah SATU cahaya..



WHICH STARTED HERE!!~~LETS SEE!!~~

Sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku kerana Allah S.W.T, Tuhan sekalian alam.
Just Play it!

Andaiku pergi

KeredhaanMu..|||
Damba KasihMu|||

Setiap detik nafasku, sentiasa bersamamu, wahai bidadaraku,
suami yang ku kasihi.Ku mencintaimu kerana kamu
melabuhkan cintamu pada-Nya.

Dah masuk 3 minggu..


Ada hikmahnya aku xdapat KPLI lagi. Rupanya, Allah ingin menganugerahkan rezeki dalam bentuk yang lain.







Hari ni 30jan 2011,wat test dan result adalah merah pada kedua2 tanda. tiada kata yang dapat kuungkapkan saat aku mendapat keputusan ini. Alhamdulillah! Semoga abang dan Ida dapat menjaga amanah yang dianugerahkan ini dengan sebaik-baiknya serta dapat mengharungi setiap ujian dan cabaran yang bakal mendatang. Amin.

Nak kata apa2. Tulislah kat bawah tu yer

9 comments:

pieyaris said...

tahniah kak ra...so bulan wape akan delivered baby ni??

Seteguh_Karang said...

Terima kasih Pia. Mb bulan 8 @9 @ 10.

pieyaris said...

tgh raya r masa 2...jagn bulan pose dh..jenuh la nok ganti

Seteguh_Karang said...

Yup. btl tu Pia... Yang penting selamat..uminya dan anaknya.

pieyaris said...

kak ra ditag di blog sy..adiah LUMAYAN....jom cepat...

shidah said...

congratulation kak ra.. wahhh.. dh nk dpt baby..

na said...

EDD pada buku rekod, bila?

Airin said...

tahniah ra...jaga diri baik2 tau..

Seteguh_Karang said...

Baru berkesempatan buka blog.

Pia: Sy g blog pia, tp xphm.

Shidah: Alhamdulillah. terima kasih. Doakan yang terbaik.


Na: edd pd buku rekod: September 2011.

KAk Erin: Terima kasih. InsyaALLAH!