Alunan zikir indah

Di Bawah SATU cahaya..WHICH STARTED HERE!!~~LETS SEE!!~~

Sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku kerana Allah S.W.T, Tuhan sekalian alam.
Just Play it!

Andaiku pergi

KeredhaanMu..|||
Damba KasihMu|||

Setiap detik nafasku, sentiasa bersamamu, wahai bidadaraku,
suami yang ku kasihi.Ku mencintaimu kerana kamu
melabuhkan cintamu pada-Nya.

Bengkak pipi..


Kalau 2 minggu yang lepas, pipi gusi sebelah kanan. Aku andaikan, mungkin sebab gigi buruk. Gigi yang dikatakan buruk itu, sebenarnya sudah ditampung suatu waktu dahulu dan tampung masih terlekat kukuh. Bila dirujuk kpd doktor, doktor kata gigi ini perlu dicabut tetapi perlu menghabiskan antibiotik terlebih dahulu. Minggu ketiga, baru berjumpa doktor. Doktor pula cakap, gusi dh x bengkak. So, aku bgtau cabut jelah gigi yang dikatakan rosak. Doktor pula bagitau dia hanyalah doctor ganti sahaja. Hurm. Dan yang dia sanggup buat hanyalah cuci dan tampung gigi sahaja. Itupun pada 27 Mac. Lambat lagi tu…
Hari ni pula, gusi sebelah kanan bengkak. Tp, bila kuperhatikan bukan gusi yang bengkak. Tapi pipi. Nampak jelas dari luar perbezaan pipi kiri dan kanan. Aku jadi hairan. Kalau ikut teori, gigi kiri sakit sebab berbalas sakit dengan gigi kanan. Itu kata mak. Lepas ni okaylah. Sama pendapat dengan suamiku.. Hurm, kalau sebelum sakit gigi, aku berus gigi pagi dan malam. Kini, aku akan memberus gigi setiap kali selepas makan. Kalau dulu aku makan apa yang aku inginkan. Sekarang aku dah xmakan benda2 yang keras. Kata cikgu cikgi disekolah, mungkin aku alahan. Tp, aku masih belum berpuashati dengan jawapan2 ini. Lalu dicari di internet. Jawapannya ada di sini.
http://informasitips.com/waspadai-masalah-gigi-berlubang-pada-wanita-hamil


Aku akan berusaha merawat mslh ini. Tp, menunggu 27 Mac adalah terlalu lama bagiku. Bermacam hal lagi boleh terjadi dalam jangka waktu ini.. Tp, aku harap , aku cepat2 sembuh.

Ini adalah sumber2 makanan:

sumber makanan
Nak kata apa2. Tulislah kat bawah tu yer

No comments: