Alunan zikir indah

Di Bawah SATU cahaya..



WHICH STARTED HERE!!~~LETS SEE!!~~

Sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku kerana Allah S.W.T, Tuhan sekalian alam.
Just Play it!

Andaiku pergi

KeredhaanMu..|||
Damba KasihMu|||

Setiap detik nafasku, sentiasa bersamamu, wahai bidadaraku,
suami yang ku kasihi.Ku mencintaimu kerana kamu
melabuhkan cintamu pada-Nya.

Jgn setakat cakap je. Tp, buat n ubah!

First, nak mintak maap kat Saiddah Sofiyyah.
Second kat Shidah.

Memang semuanya sbb sikap. Sikap pelupa! Sikap tu adalah sikap yg patut ada pada org2 tua lama. So, buanglah jauh2 sikap tu.. Sbb sikap tu boleh merosakkan keadaan. Yang kedua, sbb sikap x alert. Bila org dah cakap tu, alert la sket..Sbb ni lak sikap budak2.

Bila org cakap kita iakan. Tp, tak betul2 tanya.. Lain kali, bile org pesan sesuatu, tnya betul2. Pastikan betul2. Baru buat. Barulah xsilap nanti xde kesilapan tu.... N satu lagi sikap nervous n kalut. Tolonglah buang jauh2. B a cool girl. N satu lagi. Sikap ambik mudah! Jangan ade sikap yg mcm ni..Take overall, SERIOUS.Okay! Walaupun sume tu dah settle, tp, Shidah n Saiddah. So sorry.....
Nak kata apa2. Tulislah kat bawah tu yer

5 comments:

Anonymous said...

kenapa ni? ada personal problem ker?

Seteguh_Karang said...

Erm .xdelah. Kan tu adab dalam kehidupan.
Laut pon bukan selalu tenang. Sekali sekala ade jga gelombangnya...Tp, sekarang insyaAllah, laut dah kembali tenang...Think positive! Just peringtn utk diri sndiri....

shidah said...

la...kakra.. simple thing and small matter je la.. manusia kn, mustahil smua nya perfect..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

gud2.

Seteguh_Karang said...

hurmm..betul. just a simple thing. but, sy rsa bersalah kat awk 2 org sbb sy mmg org yg berada di kandang salah..Thanks:-)